Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین تودیع و معارفه معاون آب و آبفای وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با حضور وزیر نیرو برگزار شد.

به‌ گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، ظهر امروز آئین تودیع و معارفه معاون آب و آبفای وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با حضور وزیر نیرو در محل این شرکت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت جهادی و انقلابی راهگشای مشکلات آبی کشور

محمد جوانبخت معاون جدید وزیر نیرو در امور آب و آبفا و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با قدردانی از اعتماد وزیر نیرو اظهار کرد: موضوع آب و مدیریت آن بحث بسیار دشوار و سختی است، زیرا با توجه به شرایط اقلیمی و کم آبی موجود در کشور باید تصمیمات جدی و موثری را در این زمینه اتخاذ کرد.

وی با بیان اینکه موضوع آب جزو موضوعات میان بخشی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: در عین حالی که حوضه مدیریت آب کار سختی است، اما به اعتقاد من با یک مدیریت جهادی، انقلابی، کارشناسانه، عالمانه و عادلانه به مانند آنچه در دوران دفاع مقدس، رزمندگان ما توانستند به منصه ظهور برسانند، ان‌شاءالله می‌توانیم بر مشکلات فائق بیاییم.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه برنامه‌های وزیر نیرو خوشبختانه از برنامه‌های کامل بوده و ما نیز اقدامات خود را در راستای این سیاستگذاری پیش خواهیم برد، گفت: مدیریت یکپارچه منابع آب از مسائل مهمی است که باید به آن پایبند باشیم و آن را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: بحث مدیریت تقاضا و صرفه‌جویی در همه اشکال مصرف از موضوعات و مسائل مهمی است که باید توجه ویژه‌ای به آن شود.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه‌های آبی از جمله سد‌ها، سامانه‌های آبرسانی و سیستم‌های تصفیه‌خانه آب و فاضلاب بایستی بر اساس برنامه‌ها و اولویت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بخش اقتصاد آب از بخش‌هایی است که باید به آن پرداخته شود، اضافه کرد: مهمتر از همه بحث‌های جاری، موضوع منابع مالی و اعتبارات است که از روش‌های مناسب و با توجه به شرایط خاص کشور بایستی دنبال شود.

ضرورت توجه ویژه به سند سازگاری با کم‌آبی

در پایان قاسم تقی‌زاده خامسی با اشاره به اقدامات خود اظهار کرد: در دولت دوازدهم علی‌رغم کمبود اعتبارات و بودجه، آبگیری 30 تا 100 سد، بهره‌برداری از حدود 135 تصفیه‌خانه آب و تصفیه‌خانه فاضلاب، آبرسانی صدها کیلومتر و احداث 125 هزار هکتار شبکه آبیاری و زهکشی انجام شد.

مدیرعامل پیشین شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه اقدامات بسیار گسترده‌ای انجام شد، گفت: علاوه بر تمامی پروژه‌ها، در سه سال گذشته دو اقدام شاخص شامل اجرای سند سازگاری با کم آبی و تغییر ساختار شرکت مدیریت منابع آب ایران با تمام مشکلات انجام شده که نیازمند توجه ویژه است.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) شرکت مدیریت منابع آب ایران علی اکبر محرابیان قاسم تقی‌زاده خامسی محمد جوانبخت وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون شرکت مدیریت منابع آب ایران علی اکبر محرابیان قاسم تقی زاده خامسی وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع بودجه‌ای برای مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی کافی نیست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: با توجه به تخلیه كننده‌های زرجوب و گوهر رود كه فاضلاب شهری و شهرك‌های صنعتی را به تالاب انزلی تخلیه می‌كنند، در دور اول سفر رئیس‌جمهور طرح مدیریت جامع بندر و تالاب انزلی را در دستور كار داشتیم.

او افزود: دستگاه اصلی وزارت جهاد كشاورزی و وزارت نیرو هستند كه باید وظایف خود را انجام دهند.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست تأکید كرد كه شهرداری بحث زرجوب و گوهر رود را نیز پی گرفته و وزارت نیرو و وزارت جهاد هم باید تكلیف خود را انجام دهند.

او اولویت اصلی را مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی برشمرد و گفت: با توجه به رشد شدید سنبل آبی با روش دستی و مكانیكی اقدام به جمع‌آوری كردیم و دیواره‌ای هم طراحی شده و نظر ما مبنی بر حذف آن بود تا تبادل آب از حوضه بالادستی صورت گیرد.

گفتنی است، حوضه آبریز رودخانه‌های تالش - مرداب انزلی با نام اختصاری تالش مرداب یکی از حوضه‌های باز ایران است که در تقسیم‌بندی حوضه‌های آبریز ایران، حوضهٔ فرعی به‌شمار می‌رود و زیرمجموعهٔ حوضهٔ آبریز دریای مازندران است. مساحت این حوضه، ۶٬۸۲۷ کیلومتر مربع است و رودهای کوچک نیمهٔ غربی استان گیلان را دربرمی‌گیرد. 

سلاجقه با اشاره به اینکه پروژه فوق اعتبارات بالایی نیاز دارد، ابراز امیدواری كرد دستگاه‌ها نیز مشاركت كنند تا اعتبارات بالای مورد نیاز تزریق شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منابع بودجه‌ای برای مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی کافی نیست
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید