Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای استان، علیرضا الماسوندی معاون تلفیق و امور تنظیم‌گری شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران و سرپرست حوضه آبریز زاینده‌رود و حوضه‌های غربی فلات، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۴ و ۵ خردادماه ۱۴۰۱) بر اساس برنامه‌های تدوین شده استانی خود و بنا به پیشنهاد مدیرعامل آب منطقه‌ای به استان سفر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام شرکت یاد شده، در روز اول سفر جلسه‌ای در محل شرکت آب منطقه‌ای با حضور مدیران و کارشناسان حوضه زاینده‌رود و کارشناسان شرکت آب منطقه‌ای برگزار و به بررسی مسائل حوضه زاینده‌رود در استان پرداخته شد.

در این جلسه مدیرعامل آب منطقه‌ای استان نیز گزارشی از وضعیت آب استان، منابع و نیازهای آبی و طرح‌های در دست اجرا و آتی استان ارائه کرد.

روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اعلام کرده است: الماسوندی در روز دوم سفر به همراه مدیران حوضه، مدیرعامل آب منطقه‌ای و کارشناسان از طرح‌های عمرانی و مطالعاتی حوضه آبریز زاینده‌رود و کارون از جمله سد غدیر باباحیدر، سرشاخه‌های زاینده‌رود و محل احداث سد و تونل انتقال کوهرنگ۳ بازدید کرد.

بر این اساس، در این سفر علاوه بر تشکیل جلسه در فرمانداری کوهرنگ و شنیدن مطالب فرماندار و معاون فرماندار و همچنین بحث و گفت وگو با نمایندگان صنف کشاورزان استان، از روستاهای منطقه بیرگان به همراه مدیرعامل آب منطقه‌ای، تیم همراه و بخشدار مرکزی شهرستان کوهرنگ بازدید و به دیدار صمیمانه و چهره به چهره با مردم منطقه به بررسی مشکلات پرداخته شد.

روابط عمومی شرکت اعلام کرده است:در این سفر الماسوندی پس از طرح مشکلات استان از زبان مدیرعامل آب منطقه‌ای و بازدید از منطقه و همچنین دیدار با مردم، قول مساعد همکاری جهت حل مشکلات موجود و اجرای عدالت در نیازهای آبی استان داده شد.

به گزارش ایرنا، شهرستان کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

لینک خبر: http://www.cbrw.ir/cs/News/118/1338

برچسب‌ها کوهرنگ چهارمحال وبختیاری وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کوهرنگ چهارمحال وبختیاری وزارت نیرو کوهرنگ چهارمحال وبختیاری وزارت نیرو مدیرعامل آب منطقه ای شرکت آب منطقه ای زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۹۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس با اشاره به اهمیت حفظ منابع آبی، بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کرامت‌الله کریمی مزیدی در نشست شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق در راستای پیشرفت اجرایی شدن شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی در شیراز با اشاره به وضعیت منابع آب استان گفت: تا امروز، میزان 247 میلی‌متر میانگین بارش ایستگاه‌های منتخب استان در سال آبی جاری است و کاهش حدود 17درصدی، نسبت به میانگین بلند مدت بارش استان داریم.

عضو هیئت مدیره و معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست و افزود: حجم زیاد کسری مخزن فارس از طریق برداشت‌های غیر مجاز از چاه‌های پروانه‌دار مدیریت می‌خواهد.

وی با بیان اینکه عزم جدی به منظور مدیریت برداشت از چاه‌های کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی با امضای مقام عالی وزارت نیرو در اردیبهشت‌ماه 1402 به کلیه شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع برق استانی و شرکت توانیر ابلاغ و موظف به اجرای شیوه‌نامه موصوف شدند. 

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای فارس با تصریح اینکه چنانچه چاه‌ها مجهز به کنتور باشند، حجم آب از آن طریق محاسبه خواهد شد، گفت: در صورت نداشتن کنتور، حجم برداشت آب بر اساس میزان انرژی مصرفی اندازه‌گیری می‌شود.

کریمی مزیدی با بیان اینکه بر این اساس مشترکان به سه قسمت تقسیم می‌شوند، گفت: نخست مشترکینی هستند که مصرف انرژی چاه آنها در محدوده سهمیه انرژی مجاز ماهانه یا حداکثر تا 3.1 برابر بیش از آن است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک با مصرف مجاز محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها از 3.1 تا 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک پرمصرف محسوب می‌شوند و سوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها بیش از 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک بد مصرف محسوب می‌شوند.

کریمی مزیدی در پایان گفت: نحوه برخورد با مشترکین هر 3 گروه پس از ارسال پیامک و توجیه مشترک و نیز مراجعه گروه‌های گشت و بازرسی به محل چاه و بازدید میدانی مبنی بر مشخص شدن نحوه مصرف انرژی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • منابع بودجه‌ای برای مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی کافی نیست
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • کرزی: قدردان همکاری‌های همیشگی ایران با افغانستان هستیم
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • بارش برف بهاری و لغزندگی جاده در گردنه چری کوهرنگ
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید